Новостите по Пътя

Пътят дава знание. Пътят отрезвява и осъзнава. Пътят ти показва, но трябва просто да го следваш.

Неусетно за нас минаха двата месеца, в които си бяхме поставили като предизвикателство да намерим 1000 човека, които да подкрепят нашата идея. В крайна сметка количеството хора се оказа по-малко, но пък вярваме, че това е за сметка на тяхното качество. Убедихме се, че ще е по-добре да имаме малък и близък кръг от хора и семейства, които да снабдяваме редовно, отколкото обратното. Затова смело можем да кажем: да действаме.

Решихме вместо физически магазин, на този етап да си направим онлайн такъв 🙂 По-бързо, по-лесно и по-удобно е. Има още доста работа по него, но за да не бъдем голословни, ето как изглежда той:

Е-магазинът на Корени

От онлайн магазина на Корени ще можете да си поръчвате всякакви познати и непознати вкусотийки веднъж в седмицата. Ние ще се грижим да предлагаме истинска, сезонна и вкусна храна и ще я доставяме редовно с усмивка до вашия дом.

Някои от продуктите в онлайн магазина ще бъдат налични всяка седмица, други не, а трети ще правят своя дебют. За да сте в крак с продуктите, които ще предлагаме всяка седмица, ще трябва да се запишете в нашия нюзлетър наречен
“Новини от Корени”. Не сме забравили и че всички, които се включиха в нашето предизвикателство, ще получат своята 10% отстъпка от първата си поръчка.

Ще пишем отново веднага щом сме готови 🙂

Пътят, който ни остава е в очакване пред нас.

Тази статия е публикувана в категория По пътя от koreni.

9 thoughts on “Новостите по Пътя

  1. Чакам с нетърпение.Радвам се,че ви има,и че ви открих.Успех!!!

    • Чудесно. Такааа, който обича сладко от дюли да си признава : )

  2. Страшно се радвам, че светофарът е зелен! А и съм сигурна, че кръгът почитатели ще расте!

  3. Кога? Когааа? Предизвиквате чревоугодника в мен. Айде, че ми омръзнаха тия смотани магазини 🙁

  4. Аз май само ще ви се радвам.И дай Боже, по-вече като вас.