Е-магазинът на Корени – сподели мнение

Краят на годината наближава, а с него и времето за равносметка. А какво се случва с Корени – селска храна за градски хора, ще попиташ?

Идеята ни за магазин за истинска храна претърпя изменения – от офлайн магазин се прероди в нестандартен онлайн магазин. Защо нестандартен? Накратко, ако си се записал да получаваш новини от Корени (през формичката на сайта) уикендите ще ти пращаме мейлче с продуктите, които ще предлагаме през предстоящата седмица. Като решиш какво ти се хапва, ще можеш да направиш своята поръчка в рамките на 3 дни – от понеделник до сряда. След като обработим всички поръчки, в петък натоварваме вкусотийките и ги доставяме до желан от теб адрес в София. И ето,че уикедът пак дошъл, а с него и нашите предложения за новата седмица.

Дойде моментът да се похвалим!
Онлайн магазинът на Корени е вече готов! Юхууу! Но преди да го стартираме ще се радваме да споделиш своето мнение относно условията, при които идеята може да съществува според нас.

За тази цел изложихме в една кратка анкета условията за поръчка и доставка. Отговорите на всички, които я попълнят, ще ни помогнат да разберем настроенията спрямо тях. Ще научим и колко от вас са готови да пазаруват регулярно от е-магазина на Корени. Ако имаш градивни предложения как нещата могат да се случат по-добре, ще можеш да ги споделиш в анкетата. Ще сме ти много благодарни : )

Дори и да не живееш в София – ще се радваме да ни кажеш какво мислиш, за да преценим дали идеята може да живее и на други места.

Анкетата е анонимна – няма място за притеснения ; )

Попълването ѝ ще отнеме между 1 и 3 минути (зависи колко бързо четеш;))
Ще се радваме да отговориш на въпросчетата още днес, но сме готови да изчакаме до края на света ; ) –  петък – 21.12.2012.

Предварително благодарим!

Ти си на ход!!!   Подари ни Коледен подарък -> попълни анкетата

* Тези от вас, които са получили мейли с анкетата, не е нужно да я попълват отново. Еднакви са : ). Благодарим за ентусиазма!

Тази статия е публикувана в категория По пътя от koreni.

2 thoughts on “Е-магазинът на Корени – сподели мнение

  1. Страхотна идея, която очакваме да се осъществи с нетърпение и в провинцията!